Clinica Sante

CLINICA SANTE se constituie intr-o organizatie privata de asistenta medicala care are drept scop principal acordarea de servicii medicale accesibile si de cea mai buna calitate, organizate dupa principiile celor mai bune sisteme de asistenta medicala din Europa de Vest si SUA. Organizatia a fost infiintata in anul 1995 si continua sa se dezvolte neincetat; astazi, fiind prezenta in foarte multe judete din Romania si in Capitala, activind cu succes ca lider de piata in toate aceste judete. Ne straduim ca zi de zi sa oferim servicii din ce in ce mai bune si mai accesibile unei categorii crescande de clienti institutionali sau persoane fizice.

De la infiintare si pina acum Clinica Sante a efecuat servicii de cea mai buna calitate pentru nenumarate intreprinderi si pentru milioane de pacienti persoane fizice.

Dintre intreprinderile pentru care am efectuat servicii medicale enumeram doar 3:

– Distrigaz Sud
– Electrica
– Hoeganaes Corporation Europe S.A.

Comentarii

comentarii

4 thoughts on “Clinica Sante

  • Mesaj::Absolventa a scolii post liceale ‘CHRISTIANA’ Galati,specializarea asistent medical generalist promotia 2011 .Caut loc de muna.VA MULTUMESC

  • Mesaj:Absolventa a scolii post liceale ‘CHRISTIANA’ Galati,specializarea asistent medical generalist promotia 2011 .Caut loc de muna.VA MULTUMESC

  • Mesaj:Absolventa a Scolii postliceala „Sf. Vasile cel Mare” Galati,specializarea asistent medical generalist”, promotia 2011,caut loc de munca (accept orice).Va multumesc si astept sa ma contactati!

  • Mesaj:
    Absolventa a scolii postliceale „Sf Vasile cel Mare” Galati,specializarea „asistent medical generalist” promotia 2012,caut loc de munca. Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.